fredag 17 april 2009

ÅSBRO PÅ AGENDAN och en UPPMANING

Rubriken är lånad från Nerikes Allehanda - en artikel den 16/4. I tisdags beslöt ett antal personer som samlats i Åsbro Idrottshall att dra igång en intresseförening för Åsbros bästa.
Föreningen skall heta Åsbro Samhälle och Framtidsförening. Föreningen kommer nu att registreras.
Föreningen är politiskt och religiöst obundnen och kommer att jobba med frågor som är viktiga för Åsbroborna: marknadsföring, skola, företags- och föreningsfrågor, äldreomsorg och mycket mer.

Fram till dess föreningen registrerats sköter en interimsstyrelse igångsättandet.
Så småningom kommer Åsbroborna att kallas till ett allmänt möte och välja en styrelse och besluta om stadgar och medlemsavgift.

Interimstyrelsen består av:
Irma Hjelt Sandgren, Maud Sahlin, Maria Johansson, Susanna Widmark Tröhler, Klas Folenius och Alf Fransson.

Eftersom vi inte vet hur stort intresset är det mycket bra om Du som tycker det här är ett bra initiativ ger dig till känna genom en intresseanmälan på adressen nedan.
Och har Du företag och vill sponsra - använd samma adress.

ASFF@live.se

Och du fortsätt att läsa


Om Fritidsgården i Åsbrohallen.

Nu har Innebandysektionen i Åsbro GoIF tillsammans med en del föräldrar ideellt drivit Fritidsgården i Åsbrohallen på fredagar under ett par år. Vi ser att det finns ett stort behov av detta då det under våren i genomsnitt har varit ca 30-40 barn och ungdomar på fredag kvällarna.

För att vi ska kunna fortsätta att driva Fritidsgården kommande säsong (09/10) behövs föräldrar/mor & -farföräldrar, äldre syskon eller andra som vill ställa upp minst 1-2 fredag kvällar under säsongen, mellan kl. 18.00-21.30.

Det krävs minst 4 vuxna (från 18 år) per kväll och vi planerar att Fritidsgården ska vara öppen minst 10 ggr/höst o vår säsong.

Om det inte blir några eller tillräckligt många som kan tänka sig att ställa upp på detta så tvingas vi ev. att stänga Fritidsgården och det vore mycket tråkigt!


Mailar ni era svar till följande e-post adress:

Siw Danielsson: siw.d@swipnet.se mobil: 070-398 65 64

Har ni frågor eller tips och idéer så kontakta oss gärna på ovanstående e-post adresser eller via mobilnummret!

Vi i Fritidsgårdskommittén vill passa på & tacka de föräldrar, ungdomar m fl. som ställt upp och jobbat på fritidsgården denna säsong (08/09). TACK!

SVAREN LÄMNAS SENAST FREDAG 1 MAJ 2009

Inga kommentarer:

Välkommen!

NU HÄNDER DET NÅGOT MED "MACKEN".

Mer inf kommer.


alf.fransson@telia.com.