torsdag 28 februari 2008

MOLN ÖVER MACKEN

När Bloggen fick reda på att det är inte så självklart att vår kära mack kommer att vara som den är i all framtid - varför? Vi frågar mackens ägarinna:

dubbelklicka på pilen ovan för att starta filmen

Själva pumparna ägs av Hydro så när Annika pratar om Distriktschef så är det alltå en chef på Hydro hon avser. Marken och butiken tillhör Annika.
Det är alltså så att Macken är inte direkt nedläggningshotad men inte heller kommer den utvecklas på pumpsidan t ex genom att utökas med Etanol.
Men vad händer om Hydro sätter upp nya "regler" eller om bensinförsäljningen sjunker - där finns osäkerheten.

Vad som behövs är alltså en större volym på bensinförsäljningen. Och visst sjutton måste vi 1600 invånare i Åsbro kunna värna om "vår mack".
Tänk bara på vad trivsamt det är att komma in i butiken och träffa butikspersonalen och andra. Och vad skönt det är att kunna köpa en korv, cigaretter, snus,tidningar och inte att förglömma de nybakade winerbröden (och semlorna) och att kunna handla även på udda tider.

Planera Ditt tankande och besök Hydromacken i Åsbro!

3 kommentarer:

Anonym sa...

När det skiljer nästan 1 kr på att åka till kumla's hydro så är det inte så svårt att välja var man tankar. Synd att ekonomin ska styra men det är på den man lever.

Annika sa...

hej anonym.. det är då inte ofta det skiljer så mycket.. men visst tänker man så kan det ju även bli så att man får köpa mjölken,snuset där också efter affären stängt... är det en lönsam affär??
Men nu förhoppningsvis så ska vi få hänga med kumlas "priskrig" nyss hade vi 25 öre sänkt så nu gäller det att vara observant...

Anonym sa...

Macken skall vara kvar.Var skall man spela på ATG ? Hur långt är det till Kumla. Ca 2 mil .som svar till anonym sa ..
Tanka här

Salle i estabo

Välkommen!

NU HÄNDER DET NÅGOT MED "MACKEN".

Mer inf kommer.


alf.fransson@telia.com.