fredag 4 juli 2008

ADJÖ TILL HYDRO OCH VÄLKOMMEN DINX

Som de flesta känner till har Hydro sagt upp avtalet med Annika att gälla från februari 2009.
Har Hydro något samhällsansvar kan man fråga sig.
Annika äger s a s macken med omgivande mark. Nedgrävda tankar liksom pumpar ägs av Hydro.
Utan att till överord så har det här beskedet väckt bestörtning bland många Åsbrobor.

Glädjande besked.
När Bloggen pratade med Annika idag 4.7 så kunde hon lämna det glädjande beskedet att dinX kommer att "överta" Hydros roll - det återstår lite formell pappersbehandling. Grattis Annika till att ha lyckats med förhandlingarna.



Bilden visar ungefär hur det kommer att se ut. dinX satsar 1,2 miljoner kronor och även Annika får får satsa en hel del pengar. Så här beskriver dinX sig själv:

din-X är ett svenskt bensinbolag med huvudkontor i Helsingborg och har sålt billig bensin i Sverige sedan 1961. Vi finns idag på 150 orter och antalet stationer ökar hela tiden. Vi har en tydlig profil där det låga priset, tillgängligheten och friheten att välja betalnings-medel är det viktiga. Stationerna har modern utrustning och drivs av återförsäljare som oftast har en annan huvudnäring - som t.ex. bilverkstäder, livsmedelsbutiker eller kiosker. Vår bensin är av högsta kvalitet och miljöklass 1 är standard på samtliga stationer.

Det negativa i sammanhanget är att övergången tar lite tid (vi pratar om 1 par veckor). Hydro skall gräva upp sina tankar och riva pumpar och så skall dinX dit med sin utrustning.

I september får vi kunder möjlighet att visa vår omtanke om macken för då börjar Annika sin kampanj för dinX och dinX-kortet.

På Bloggens fråga om Annika var nöjd så blev svaret "självklart är jag nöjd och inte minst glad." Och det är vi Åsbrobor också . stort GRATTIS Annika.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja,jag är glad jag med...privat tankar jag i Askersund,,eftersom jag bor där...men på jobbet...A-sunds kommun och deras bilar tankar vi hos Annika...tack Annika

Välkommen!

NU HÄNDER DET NÅGOT MED "MACKEN".

Mer inf kommer.


alf.fransson@telia.com.